Fhatice Yatağımdan kalkarken resmen dikişlerimin patladığını hissettim dikiş yerimde kanama yok acaba içten bişey olmuş mudur 🥺🥺😢
mutlugebeee Fhatice ilk günler dikişim olduğunu unutup bende ani şekilde eğilip kalkıyordum aynı şekilde acı hissediyordum kaçıncı gününüz bilmiyorum ama zarar geleceğini sanmam kanama yoksa
KadersizMelek Eymen_Enis_Ser bu platformda senle benden daha çok korkan yok canım zaten vallahi bende çok korkuyorum 😔
bebek- canım sezeryanda olması normal bende ilk dogumumda aynı şeyi çok yaşadım sanki içten yırtılma oluyormuş gibi bi acı ve his hiç bişe olmaz korkma sadece biraz daha dikkat et
KadersizMelek Eymen_Enis_Ser valla yapacak birşey yok ya öyle ya böyle zaman daralıyor,mecburen o günü iyi yada kötü yaşayacağız. Sadece dua edelim başka şekilde rahatlayamıyorum ben😥
KadersizMelek Eymen_Enis_Ser aynen aldım,bu ayın sonunda tekrar gideceğim Ankara’ya bir haftada yatırıp kontrol edecek sonrada alırım dedi,yani aralık ilk hafta olucak tabi daha erken gelmezse bebiş,çünkü kasılmalar sancılar oluyor😔
Eymen_Enis_Ser KadersizMelek benimle aynı canım ben gün almadım gerçi daha bu ayın 26 sında son kontrol ondan sonra da gün verecek doktorum
Merveonay Fhatice iç tarafı yapıştırma yapıyorlar canım zannetmem olsa ağrısından duramazsın kalkarken direk öne doğru değil yan dönüp kalk kolunla destekleyip