Dicle63 Kızlarr 40+2 oldum ne sancı var ne bir belirti hamilelikten beri okadar dirençliyim ki hiç doğuracakmışım gibi bi halim yok. Doğumu başlatmak için sancı olması için önerileriniz varmı? Bitki çayı veya bi yiyecek falan
Esrakly Dicle63 bende 39 + 2 yim aynı durumdayım perşembe ye kadar sancım gelmezse 41 de suni sancı verilecekmiş ama perşembe doğurmak istiyorm
Dicle63 Esrakly bende 41 e kadr bekliyeceğim suni sancı verilecekmiş. Ama kendi sancımızla doğursak daha iyi olur. Çok hareketliyimde ama hiç faydası yokk.
Dicle63 Nonamirce ilişki hariç yapıyorum diğerlerini. Dün baya yürüdüm ewe geldim sıcak duş aldım. Gece adet olacakmışım gibi ağrım vardı ama uyuduktan sonra geçmiş yine gelmedi 😀
Kubra2721 Dicle63 bende sizin gibi gece yataga girdim hafif kasik agrim vardi heyecanlandim dedim insallah artar heyecanlandim sonra bi uyandim saat 2 agri magri yok uyuya.kalmisim 🤣🤣
Dicle63 Nonamirce son günler diye korkuyorum bişey olur diye hatta eşim benden daha çok korkuyor hiç yaklaşmıyor 😀
Dicle63 Kubra2721 Aynen ya artık nasıl bi ağrı olduğunu merak ediyorum. Arada adet ağrısı gibi oluyor acaba bumu diyorum benim canım fazla ağrımayacakmı diyorum. Sonra geçiyor budq değilmiş diyorum 😀