Yaprak- Bfduam iğne büyütmesi lazımdı eğer geç yumurtlama oluyorsa sende vücüdün alıştığı için geçç büyüycek galiba sıkıntı yapma canım
Bfduam Yaprak- 4 günde büyütür mü iğne? Iki aydır geç yumurtlamam.oldu da, bunla bağlantısı var mıdır?
derindemir Bfduam bende prowomen kullanmıştım.ilk deneğim ay hamile kalmıştım ama onu kaybettim.şimdide bu 3. ayım tekrar başladım bu sefer biraz bekletti beni
derindemir Bfduam önce bir kucağıma almam için ilk adım gerçekleşse😂😂😂o çift çizgiyi ikimizde görelim inş canım🥰
Asyarslan60 Bfduam inşallah büyür yumurtlamayı etkilen ilk şey bence stres beslenmenize özen gösterin dua edin inşallah büyümüştür🌸
denizmanzarasi Bfduam canım avokadoyu çok öneriyorlar rahim sağlığı için, yumurtlama için de inciri duymuştum
Belirlenmedi Bfduam şifa olsun cnm inşallah İbrahim Saraçoğlu YouTube sitesine göz atmasın tavsiye ederim birde bende C life Ballı bitkisel karşım macunu kullandım cnm ilk ay hamile kaldım sende instgram hesabından C life Ballı bitkisel karşıma göz atmanı tavsiye ederim işe yarıyor oda 👍🏼
denizmanzarasi Bfduam canım birkaç ay ara verdik bu ay tekrar başladık bakalım ama regli olursam eğer ben de doktora gidip yumurtlama takibi yaptıracam, sen de gittin sanırım bu ay inş güzel haberler verirsin🥰🙏🏻
Umut60 Bfduam hurma dene bakalım 1 ay yedi deneme yanılma Bi ilaç bazılarına hemn etki ediyor bazılarına daha geç havuç çok yeme erken çatlar yumurtan
Umut60 aaysecoo 2 tane havuç yedim yumurtlamanın ardına, yapabilirseniz direkt havuç suyu için çatlamada etkili Akkiz__elis İBRAHİM SARAÇOĞLU YUMURTA SAYISINI ARTIRAN İNCİR KÜRÜ VE YUMURTA ÇATLATAN HAVUÇ KÜRÜ
Umut60 Havuçta e vitamini çatlama ya yardımcı yeterli büyüklüğe ulaşmamış yumurta erken çatlar sa döllenme şansı düşer.
BrsnAy27 Bfduam 🌸evet yaptırdım canım ama benim sonuç vermedi yani hamile kaldım ama yaşamadı kürtaj oldum daha sonra kendiliğinden hamile kaldım pko vardı bende
Bfduam BrsnAy27 melek olan yavrun için Rabbim cennette kavuştursun inş🤲 Yunurtlama takibini ilaçla mı yapmıştınız?
Meneksse Bfduam kadın doğum doktoru bir arkadaşım nar ve incir ye demişti bana :) yiyebilirsen hergun 1 nar, 1 ananas, yiyebildigin kadar incir, ceviz, arı sütü, arı poleni propolis muz :) İnşallah şifa olur sağlıkla büyür yumurtaların
Bfduam Meneksse Allah razı olsun canım, bunları yedim inş p tesine Dr olumsuz konuşmaz bana. En azından biraz fark etse sonrada devam ederim bu şekilde beslenmeye. Yumurtlama Takibi yapmış mıydın? Sen ne kadar süre bunları yediğinde olumlu olmuştu ?