Tubagultkn Merhaba kızlar polikistik över olduğu için bende tedavi gördüm ilaç tedavisi ve dün kanım 67 çıktı sizce hamilelik mii
ggkca Tubagultkn benim de ilk ögrendiğim de betam 68′di, Son adet tarihime gore 4 haftalıktı. Şuan 28+6 haftalık olduk minnak kızımla.
MelekMervertlek Tubagultkn adet tarihine 8 gün kala test yaptım 9 çıkmıştı .İlk gebeligimdede pco vardı sizin gibi 5 gün geçtiğinde 8 çıkmıştı 3 yaşında şuan geç döllenme olduğu için belanızı düşük olabilir yükselir dert etmeyin hayırlı olsun
Tubagultkn MinnieMouse Ya inşallah öyledir Pzt tekrar kan vericem çok bekledik Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
MinnieMouse Tubagultkn aminn. Kalp atisi duyana kadar iki gunde bir kan alirlar sonrasinda kalp atisi sonra aylik takip Allahin izniyle saglikli bir gebelik olsun 🤍
Tubagultkn MinnieMouse ya inşallah çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz da olsa Allah razı olsun 😍
Mehmetasaf55 ggkca ben adet olmadan hamile kaldığım için ovulasyon testiyle hamile kaldım.Hatta ilk test verdim sıfırdı 3 gün sonra test verdim 66 çıktı 😂