pinartonguc 37 haftalik hamisler sizler ne durumdasiniz. Bicak batiriyorlar sanki sirtima sol tarafa. Sizler ne alemdesiniz.
Mehtap_93 pinartonguc ben 30. Haftadaym benmde sırtm fena ağrıyo bişey batıyomuş gibi acıyo eşime hep masaj yaptırıyorm geçiyo biraz sonra yine çok yorulmamak eğilmemek gerekiyo heralde
annesi_ pinartonguc 35+3 teyim ara ara kürek kemiğime ağrı giriyo illa yastık dayamam gerekiyo sırtıma her gece yatmadan eşime masaj yaptırırım çok iyi geliyo az kaldı gerçi doğuma biraz sabredicem artık 38+2 de sezeryan olucam bişi kalmadı çok şükür 🤲🏻🤲🏻
Zehrasya pinartonguc 33 haftadan beri var sağ kaburgam doktora soyledim böbrek buyumesi olabilir bol su iç dedi ağrımaya dvm ederse bi film çektirelim bakalim dedi 36 iftara tkrar gidicm
pinartonguc Mehtap_93 Masaj iyi geliyorsa ne ala ben careyi uzanmakta buluyorum. Insanda devamli uzamazki harekette lazim.
pinartonguc annesi_ Masallah size Allah sag salim kucaginiza almak nasip etsin insallah. spinalmi dusunuyorsunuz. epidiluralmi.
pinartonguc Zehrasya bobrek buyumesimi Allah korusun. Allah gostermesin🙏🙏🙏 Bu yonden hic dusunmemistim😔Ben bebekten oturu oluyor saniyordum.