Melekokty Kızlar merhaba 30+6 haftalık olduk karnımda tık tık belli noktada bişey atıyo neyin nesi bilen var mı hareketlerini ayrı hissediyorum bu ayrı bişeymiş gibi geliyo
Merveonay Melekokty anne karnında bebekler çok hıçkırır tabi biz bebek büyüdükten sonra fark etmeye başlarız ciğerleri gelişiyor derler ne kadar doğru bilmem ama tuhaf olur insan demi 😀
Limonveannesii Fatmakara97 bunu nerden okudunuz yada hangi doktor söyledi çok merak ettim beni de aydınlatır mısınız???
Merveonay Fatmakara97 nasıl ay bebeğin ta içindeki ciğerin açılıp kapanmasını biz nasıl hissetcez ki O zaman kalp atışlarınıda duymamız gerekmez mi
Melekokty Merveonay Güzel bi his aslında tekmeden farklı hissedince 😂 Hıçkırık tutucak şeyler mi yiyorum acaba diyodum ciğerleri gelişiyomuş bol bol hıçkırsın yeter ki 🤍
Fatmakara97 Merveonay valla hiç bilmiyorum doktoruma sordum hıçkırık mı dedim yok ciğerleri gelişiyor açıp kapanıyor dedi valla bilemiyorum ki 🥰
Mrs-Turkk Melekokty hıçkırıyorr buda ciğerlerinin geliştiğinin göstergesii🥰 hatta ben kızımın döndüğünü sol kasığımda hıckırıgını hissettiğimde anlamıştıııımmmm🥰