KbraYaman Elcnerdgn %80 sezeryan ama riskleri kabul edersen normal deneriz dedi canım doktorum da ben istemedim
Arnelia KbraYaman neye göre sezwryan dedi cnm acaba küçük olduğu için zorlanır kendini atamaz diemi sezwryan dedi bende sezwryan istyrm
Deletedmom15257 KbraYaman cnm iğnenin önemi kadar bebegin haftası da önemli senin bebeğine vurulursa inşallah sorun olmaz bir kaç gün solunum alır sonra çıkarırlar solunumu korkma
Krbyr91 evremina evet hemde nasıl resmen vajinamın üzerinde kollarını oynatıyrdu elimi bıraktıgım elimin altından kayıyrdu su an 36+4 çok zor günler yaşadım 1 ay hastanede felan yattım hayal gibiydi bugünler inş sonuna kadar sağlıkla kucamıza alırız hepimiz
ElifSencan123 Bende tam 35 haftaligim ve cuma gunu nst da sancim oldugundan yatisim yapilmisti ve 2 doz ciger gelistirici vuruldum bebegim ozaman 2.400 dü suan ciktim hastaneden evde dinleniyorum cuma yine kontrolum var bakalim ne diyecek artik dogum olursa da bir sorun olmaz insallah yaa😏
Cemrah KbraYaman merhaba üzerinden geçmiş ama nasıl bebeğin zamanında doğdu mu aynı durum bende de var