Dododo 16 haftalik hamileyim kokoreç yesem zararı olurmu benim babam kasap babam yolluyor fırınlayip bizde mangalinı yapıyoruz
SeyranKor Dododo bana doktorum yeme demişti. İyi temizlenmiyor diye. Aileniz yapıyor içiniz rahat olsun. Çok huzursuz olursanız bol bol ardından yoğurt yiyin.
Crnnn7 isilbydr benim burnumda tütüyor doktorum kesinlikle yasakladı hep ağzımda doğurur doğurmaz yiyeceğim diye 😭😭😭
isilbydr Crnnn7 şuan o kadar hastayım ki işkembe sarımsak sirke beni kendime getirir inanıyorum. Her an bu direncimi kirip yiyebilirim yani
Ayseee4238 Dododo sık olmamak şartıyla yiyebilirsiniz hamileyken benimde canım çok çekiyordu kokoreç işkembe çorbası mumbar valla hepsini de yedim ama tabi bikac kere öyle çok sık değil
SuperrMomm Dododo Doktorunuz ye dediyse yiyin mesuliyet doktorunuzda sonuçta. Ama benimde doktorum kesinlikle yemeyeceksin dedi. 1 tane de aynı 10 tane de dedi. Ki bende çok severim 🥺 Ama doktorum önermediği için yiyemiyorum:))
Hlt-seyma21 Dododo midem hazmetmedi 2 gün boyunca ağzıma geldi kokoreç ishal kusma iğrenç bi şeydi hem de kaliteli yerden yememe rağmen bir ben böyle oldum sen bilirsin bana yaramadı
SeyranKor Dododo zehirlenme yapmıyor. Ben çok canım çekti mesela mumbar yedim o da yasak. bana bol bol yoğurt ye demişti. Hani temiz yapılmadıysa bakteri varsa yoğurt temizler diye.
SuperrMomm Dododo Ben değil diğer arkadaş yazdı🥰🥰 cevaplar görünce bende merak ettim zehirlendiği acaba ya da midesine mi dokundu🤷🏼♀️