Tubakybl Kızlar selam 28+3 günlük hamileyim bugün doktor kilosu değerleri herşeyi normal ama minyon bir bebek olucak gelişme geriliği söz konusu değil dedi başına gelen varmı minyondan kastı anne babanın genetik yapısınamı bağlıdır
Ozlem2904 Tubakybl genetik, biz gittigimizde basi buyuk biraz bacaklarida uzun haftasina gore demisti. Esim 185 ben 165im ikimizinde bacak boyu uzun, esimin kardesleri ve babasi ayri ayri uzunlar
Ozlem2904 Tubakybl o haftada 49 cm olmasi imkansz yanlis bakmis olabilirsiniz. 30 haftalik 40cmdi bizim. Yeni doganlar 49a yakin oluyo 49 53 arasi
Tubakybl Ozlem2904 işte fl değeri yazıyo doktor şu kadar cm demedi sadece minyon bir bebek dedi eşimde bende öyle uzun boylu değiliz nerde yazar tam olarak siz biliyomusunuz oraya bakayım
Tubakybl Ozlem2904 internette fl değeriyle 7 yi çarpın diyor çarptığımda 34 cm cıkıyo bilmem ne kadar doğru
Ozlem2904 Tubakybl ultrason kagidinda yazar ki zaten b carpim yapmaniza gerek yok. Foto atabilirmisinjz bakayim
MslAknn Tubakybl aynıyız canm suan 29 oldm ben banada gecen hafta bacak boyu uzun demıstı kıloduda 1300 du 28 5 te
Tubakybl MslAknn çok şükür gelişme geriliği fln yok dedi minyon dedi ama insan sıkıntı yok desede takıyor acaba niye öyle diye
Deryabelinay Tubakybl biz de yeni gittik 27 haftaligim boyu 35 cm çıktı kilosu 1 kilo 80 gram gelişimi gayet normal dedi
Tubakybl Deryabelinay benimde gelişimde sıkıntı yok şükür gelişme geriliği fln söz konusu değil dedi kilosuda iyi sadece minyon bir bebek gibi duruyor dedi dedim anne baba uzun değil bize çekmiştir olabilir dedi Yinede insan takıyor neden öyle diye
Tubakybl Dediğim gibi ultrason çıktısında fl değeri yazıyor onunla 7 yi çarpıyomuşuz kızlar boyu cıkıyomuş doktoru boy ölçüsünü söylemeyenler olursa fikir olsun ben o anki heyecanla sormayı unuttum