Yasmn00 Arkadaşlar ya benim Bi sorum olacaktı bugün hastaneye gittim 37 haftalıgız bebeğin gelişimi 40+3 görünüyo herşeyi normal olduğu için normal doğum bekleyecez acaba benim hesabıma göre dogumum 40 haftayı bulursa ultrasona gorede 43 haftalık olacak o zaman sıkıntı olur mu kafam karıştı benim gibi olan var mı acaba 🤔
NurEymen Yasmn00 Benmde bebegm 2 hafta önde bende sormuştum dr bi problem olur mu diye. Olmaz demişti bakalım bekleyip görücez bizde
Betllll Yasmn00 bizmde 10 gün önde gidiyo 36+2 şuan kilosu 38haftalığı gösteriyo doktoruma sorduğumda sağlığında bi sıkıntınyok demişti sdce doğumda zorlamış kesik atılabilir kilosuna bağlı olark demişti
Edbanne Yasmn00 benim de 32 haftalık ama değerler 34-35 haftalık. Doktorumda değerler değil, anne karnında geçirdiği süre önemli dedi. Yani doğumu 32’ye göre düşünüeceğiz dedi. Sezaryen için ona göre tarih verecek.
fatma54 Benim de iki hafta ileride 35 haftayım kırk haftayı bulmadan doğururum diye tahmin ediyorum sizin de öyle olabilir
Nzlefe Yasmn00 benim bebeğimde 3 hafta önde gidiyor doktorum sorun yok dedi sadece kilosu 3100 gram kordon boynunda 2 kez dolanmış internette okudum bu olay kilo alımını biraz yavaşlatıyormuş☹️☹️