Liyuzamom Taze1anne ben onunla yıkadım kıyafetleri mis gibi koktu ve tertemiz çıktı kokunun uzun süre kalıp kalmayacağını bilemiyorum ama
Taze1anne Liyuzamom işte bebeğin tenine zarar verip vermeyeceği önemli 😕 İnşallah bir sorun yaşamazsınız. 🌸
Taze1anne Seminn teşekkür ederim 🌸 ondan korkuyorum bende, benim tenim çok hassastır mesela hemen alerji yapar farklı bir ürün kullandığımda, bebeğim de bana çekerse yandım 🥲
Seminn Taze1anne aa canım bence vazgeç sen dalin aşkından🤭 sabun tozu al direk çünkü doktorum kıızmın egzamasına benden veya eşimden geldiğini söyledi ki bende var egzama 🤦♀️🙋♀️🤗
sadem1 Taze1anne evet onu kullandım ama çoğu doktor dalin önermiyormuş içeriğinden dolayı çok sonradan öğrendim bunu Eğer almadıysanız araştırıp alın bence
Taze1anne sadem1 yok hayır henüz almadım şu an siveno var onunla yıkıyorum aldıklarımı. Doğru en iyisi doktora danışmak. 🙏🏻
Taze1anne Seminn çok geçmiş olsun. 🙏🏻🤗 En kötü ihtimalle kıyafetlerini tenine değecek şeyleri değil de beşik minderi cibinliği falan yıkayayım bari, bir yerden koku gelsin 🤷🏼♀️🥲🌸
Hzlkaya Taze1anne çok bebek gibi koksun ev istiyorsanız e bebekte bebek oda kokuları var onlardan alıp koyun bence bebeğin teni için içeriği temiz değil dalinlerin ben sadece lavantalı granül sabununu kullanıyorum birde lavantalı green clean yumuşatıcı kullanıyorum mis gibi kokuyor bence buram buram kokması demek kimyasal demek bebeğimin tenine kimyasal değsin istemem ki benim kızım alerjik değil çok şükür ama herşeyinş temiz içerikli organik aldım
Liyuzamom Taze1anne İnşallah ya ben de alma taraftarı değildim ama bizim bu ilçede yoktu uni baby alacaktım yoksa. Eğer tahriş ederse bu kez internetten alıcam kesin
Taze1anne Ilkmeyvem teşekkür ederiim. 💐 Acaba hangi yumuşatıcısını kullanıyor ayy her şeyin o kadar çok çeşidi var ki kafayı yicem valla artık
Umudayolculuk36 Taze1anne kız ben yıkayalı bir ay oldu hurca koyup baza altına aldım hala kokuyor oyuncakları vs dalini tek geçerim canım ve 1yemek kaşığı koyuyorum detarjano ona rağmen yumuşatocı kafama göre
Taze1anne Umudayolculuk36 hangisiydi ki acaba üstünde ne yazıyor kullandığınız 🥰 Doğal sabun bazlı deterjanı da var normal sıvı deterjanı da. Yumuşatıcısı da öyle en çok iki seçeneğine denk geldim ama çıkıp gidemiyorum markete eşime aldıracağım akşam o koklayacak benim yerime alırken 😬 Klasik Dalin kokusu istiyorum 🥲
lavininannesii Taze1anne 52 günlük anneyim. Bebeğim doğmadan önce de sonrasında hep dalin deterjan ve yumuşatıcı kullandım. Evet öyle aşırı kokmuyo ama herkes mis gibi kokuyo diyo😇sağlıklı olmaması konusunda bişey diyemicem çünkü bebek sonuçta herşey de sağlıklı olmuyo yani. Çok pimpirikli olmamak gerektiği görüşündeyim😇
Taze1anne lavininannesii peki üzerlerinde ne yazıyor? Ben baktım da yumuşatıcılarda bir çok koku var, düş bahçesi bahar ninnisi vs bunlardan hangisini kullandınız? Hani şu bildiğimiz şampuanlarda da olan klasik muhteşem Dalin kokusu hangisi acaba? 🙏🏻🥰
Umudayolculuk36 Taze1anne dalin sarı granul sabun diğeri lavanta ben sadesini kullamdım vernel olarakda düş bahçesi ikisi birleşince harika 🤩
Sezensezen Taze1anne ben aldım ama dalin kokmuyor bildiğimiz normal yumuşatıcılardan kokuyor birazcıkta ağır kokusu sanki