derya46 Dogumda herhangi bir sıkıntı olduğunda sezeryan için anneye soruyorlarmi istiyonmu diye yoksa direk sezeryanami aliyorlar
Selin12- derya46 canim acil bir durum olduğunda eşinize söylüyorlar ve acil bir şekilde sezeryan a alıyorlar devlet hastanesinde hani size sormuyorlar
Ebrarliya derya46 ben 3 saat sanci cektim dogumhaneye girerken doktor aileme soyledi aksi bisey olura sezaryen diye sadece bilgi veriyorlar ve aliyorlar sanirim ben normal yaptim o durumu bilmiyorum ama duydum
Merveonay derya46 normal doğumda annede Yada bebekte bir risk Yada sıkıntı oluşursa direk alıyoruz sezaryene derler alırlar canım sizin hayatınız riske girdiğinde hala sana tercih hakkı sunmalarını istemezsin heralde bebeğin kalp atışı düşer suyu biter kanala inmez çatın dardır çıkamaz vb Yada senin tansiyonun düşer yükselir ıkınma yetersiz gelir açılman olmaz vs direk alırlar
derya46 Cns34 mecburen öyle olurda ama bazı doktorlar para kar etmek icin direk sezeryana aliyorlar ondan sordum
Cns34 derya46 normal doğururken durduk yere sizi sezeryana alamazlar zaten riskli bi durum çocuk kanala indiyse herşey normalse almazlar. Ancak sizi ve bebeği riske sokacak bi durum olur bebek kanala girmez kakasını yapar vs o zaman mecbur
derya46 Cns34 inşallah normal olurum canim bir sıkıntı olmaz inşallah bnm bebegim bas geliş ama henüz kanala inmedi 40 +1gunluk olduk inermi diyorsun
Cns34 derya46 inşallah canım. Ben normal doğurdum. Sancı bazen canımı şıktı sezeryan alın dediğim halde almadılar çocuk kanala indi az kaldı dediler. Özel hastaneydi yani. Normal doğumuna teşvik ettiler. Çünkü herşey öyle ilerledi.
Cns34 derya46 açılman olursa suniyle desteklerler belki uzun ve yorucu bi süreç olur ama normal doğurursun sonuna kadar diren istersen bi sıkıntı olmaz inşallah. Sen şimdi tetikleyici şeyler yap. İlişki de tetikliyor sonlarda.
Petyynut Hiçbir doktor normal doğumun belli bir yerine kadar gelmiş, riski olmayan, doğumu normal ilerleyen bir gebeyi durduk yere sezaryene almaz. Riskli bir durumda alırlar ve isteğe bağlı bırakmazlar çünkü bu hayati bir durum