Suzan-mustafa55 Kızlar hamilelikte sac kestiren varmı HERKEZ kestirme diyor ama kestircem galiba ben nazara batıl inançlara inanmam pek ben bir allahı bilirim birde onun emrettiklerini
Happy_001 Suzan-mustafa55 gecen esıme kestirdim ıkı gun once cok uzadı artık agırlastı kestirdim valla Rabbım ne yazmıs sa kaderimiz de o yanı onlar bahane bence
Mervexxx Suzan-mustafa55 ben kestirdim 😅 annem birton laf dedi kestrme vs kırıkları aldırcam dedim he o zaman tamam dedi anne dedim saçma sapan inançlar 😅 kestirme ama kırıklarını aldırabilirsin. Kırıkları aldırmaya diye gittim makinayla kesti saçımı eşim heveslendi ben de yapıcam dedi yamuk kesmiş kısaltmak zorunda kaldık 😅😅
Failknr Suzan-mustafa55 ben kestirdim çok kötü olmuştu saçlarımın uçları. Hatta eşim kesti kırıkları aldı. Doğumdan önce bir kere kestircem uçlardan
Esra-gkl Suzan-mustafa55 batıl inanç tabi ki bunlar ama saç kestirmek hamilelikte iyi değilmiş çünkü saçınızın uzaması için vitaminler daha çok kullanılıyor bebeğin gelişimi için çok vitamine ihtiyacı var biliyorsunuz ki
Papatyam63 Suzan-mustafa55 Valla benim saçım kalçamı geçiyor artık zorlanıyorum 18 aylık oğlum var 21 haftalık hamileyim taraması hergunde duş alamıyorum odan dün makası aldım kestim valla o kadar rahatladım ki saç çok olunca insanın başında agriir şuan çok hafif olmuş
Aysegul9371 Suzan-mustafa55 nazara inanırım batıl şeylere inanmam. Saçımı ben kestirdim hamileliğin başında
bebegimizibekliyoruz1 Suzan-mustafa55 kalçama kadardı 10 haftalık hamileyken omzumun üstüne kadar kestim bana da dediler ben de tırnaklarımizi da kesmeyelim o zaman ömrü kısalır dedim çok saçma çünkü