Hernameises Herkese merhabalar benimle aynı günü kalan arkadaşlar neler yapıyorsunuz umarım iyisinizdir son aylarda vitamin kullanmaktan bıkmış birazda boşlamış biri olarak soruyorum sizler hangi vitamin takviyelerine devam ediyorsunuz 💙🦋sevgiler hepinizeee🧿🙏🏻
Hat90 Hernameises hiç kullanmıyorum canım bebeğim iri zaten bende çok kilo aldım doktorunda yemeğin iyi ise kullanma pek dedi benim 32 görünüyor artık çok zor geçiyor ayakta durunca belim ağrıyor yemek yiyince karnın şişiyor gece tuvalete kalkıyorum sürekli bir karın sertleşmesi doğum düşüncesi iyice bunaldım
srparsln Benimde son 27😊 bende bıraktım gibi 🙈 aslında kan ilacını düzenli almak lazım doğumda da lazım olacak ama düzenli ilaç içme alışkanlığım hiç yok😏
Hernameises MommyTeacherandHappy geçmiş olsun bendede kaşıntı var bulantı yapmaya başlayınca artık boşladım sanırım 🤗
Hernameises Hat90 Hat90 haklısın gerçekten sonlara doğru zorlaşıyor tuvalet meselesi başlı başına bi sıkıntı 😐ama özleyeceğimizi düşünüyorum bu günleri sağlıkla gelsinler inşllah 🙏🏻🤗son ayımız❤️🦋