Deletedmom_29 Kızlar adet gördükten sonra döllenme mümkün olurmu var olan adet gününden daha kısa adet gördüm
minigiminannesi03 Deletedmom_29 evet canım olabilir ben adet oldum ve geç döllenme olmuş hiç anlamamıştım bas donmesi nide bulantısı olmuştu ama başkada belirtim yoktu adet gecikmisti
Pcoslubiranne Deletedmom_29 ne kadar kisa surdu yani lekelenme seklinde olur ancsk bir kacc gun leke gelir. Ama hamileyseniz de kanamaniz da olmus olabilir.Yerlesme kanamasi adet kani gibi olmaz ama.
Deletedmom_29 minigiminannesi03 benimde oturduğum yerde bile olsam baş dönmesi , miğde bulantısı , afedersiniz fazla gaz sorunu yaşıyorum ve idrarda koku
Ruk Deletedmom_29 Merhabalar benim tam adet tarihimde üç gün kanamam oldu normalde sekiz gün süreceği için Şüphelendim test yaptım ve pozitif çıktı sadece ilk gün kanamam biraz çok da onun dışında azalmıştı. Şu an 2,5 aylık hamileyim
Deletedmom_29 Ruk aaa gerçekten mi benimde 5 sürmesi gerekirken 3 gün sürdü bugün test yapacağım inşallah güzel habeler alırım bende 😍😍