Deletedmom4548454 Ay_buke0001 canım gecen yıl 8.5 aydı bu yıl 9.5 aya cıkarıldı eşim gecen yıl 8.5 ay yapmıstı ve inanılmaz zorluydu pandeminin ilk zamanlarına denk geldigi için hiçbir izinlerini vermediler. Çarşı izni bayram izni vs
Baharozdemir Ay_buke0001 en son 8 aydi. Zmn konusunda netlik olmayabiliyor yıldan yıla değişiyor. Staj genellikle bittikten sonra başlar. Okul devam ederken staj olmuyor,ikamet edioen ilde oluyor zatem staj en azından benim zmn öyle idi. Hayitli olsun bu arada.
metehaninannesiii Ay_buke0001 staj görülüyor canım esim değilde eşimin kuzeni istanbulda polis dedemde eski emniyet muduru emeklisi ordan biliyorum
SfyB03 Ay_buke0001 o kadarını bilmiyorum ama geçen yılki ögrenciler ikametleri olan ilde staj yapmışlardı
Ay_buke0001 metehaninannesiii tam olarak staj ne zaman oluyor onu soruyorum cnm internette 3 ay egitim 1 ay staj snra tekrar 3 ay eğitim 1 ay staj diye yaziyor dogru mu yani
Zuleyha_busra1 Ay_buke0001 hayir degil benim esimde dun gitti egitime bugun baslayacaklar staj 16 martla 17 nisan tarihleri arasinda baska staj yok akademik takvim yayinlandi zaten agustosta bitiyor egitim gunler nasil gececek bilmem