Deletedmom16362 Kizlar biz 27+3 olduk ama ben hâlâ aman aman hissetmis değilim. Oynuyor evet ama aşağıda mesela yukarda değil. Çok korkmaya başladım bu 2.gebeligim. kontrolum haftaya daha. Sizlerde de böyle miydi?
Hayal_et07 Deletedmom16362 oynuyorsa neden sıkıntı olsun ki? 32. Haftaya kadar kasıklarda hissetmek normalmiş içinizi ferah tutun
Ozlemmpapatyaa Deletedmom16362 benimde 20 haftalık bazen ediyor bazen etmiyor korkmalımıyjm yoksa erken mi daha ?
Ipekgulll Deletedmom16362 Benim de 2 gündür öyle zaten çok yeni hissettim ama çok yoğun hissettim ilk gün sonra kesildi :( şimdi neler neler yapıyorum. Biri müzik açıp ayaklarınızı hafif yükseltip uzanın müziğe tepki verir demişti bi kaç dk dan sonra isterseniz bi dneeyin
Beyzan738 Ozlemmpapatyaa bende 20 haftaligim Benimkide ilk başlarda çok hareket ediyordu sevnyodum ama şu iki haftdr ara ara kısa kısa bende endiselenir oldm
Ozlemmpapatyaa Beyzan738 benimde 2 gündür etmiyor ya cok haraketliydi noldu anlamıyorum haftaya kontrolüm var inşallah herşey iyidir