Ada_kacira asliiyorgunn canm senin üstünde ne varsa üşümüyorsan üstündekilerle bi tık kalınını bebeğe giydirebilirsin mesela senin üstünde uzun kollu penye var bebeğe sadece bi yelek yeterlidir aşırı giydirip terletmekte iyi değil çocuk doktorumuz ilk gebeliğimde eğitimde vermişti bu bilgileri
asliiyorgunn Jan91 ben evde yarım kollu tshirt ile geziyorum. Bebegime de alttan yarım kollu çıtçıtlı bady üstüne de alt üst takım giydirdim eldiven şapka çorap bu kadar. Yeterli geliyordur inşallah
Ozlemflz asliiyorgunn yeterlidir öyleyse giydirdiklerin. Ara ara kontrol edersin insallah sıkıntı olmaz canim
asliiyorgunn rengarenkduduv ay annelere anlatamıyoruz ki ben yeterli diyorum annem kat kat giydir üşür diyor bu sefer de terliyor çocuk
rengarenkduduv asliiyorgunn Ay sakın ha sakın kat kat giydirmeyin çok zararlı. Sırtına ve göbeğine bakın soğuksa bir ince yelek eğer değilse hiç gerek yok. Hele ki emzirirken çok fazla efor sarf ettikleri için çok katlı giydirmek emzirme esnasında eldiven takmak doğrı değil.