Nbos Arkadaşlar Rahmi kalp şeklinde olan varmı? Yada çevresinde duyan? Ultrasonda rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrendim ve internetten yaptığım araştırmalarda da düşük yada erken doğum riski olduğu yazıyordu. Hatta çoğunluk düşükle sonuçlandığı yazıyordu. Fikri olan varsa yardımcı olabılırmı?
Nisann26 Nbos Benim de kalp şeklinde, üstten basık şeklinde olduğunu söyledi doktorum. İnternet değil de daha çok doktorun nasıl yorumladığı ile ilgili. Kimine mühim değil der, kimine dikkat et der. Doktorunuzun yorumlaması gereken birşey diyeyim
cicikobaby Nbos benimki de kalp şeklindeydi progestan kullandım 5. haftadan 14.cü haftaya kadar şuan herhangi bir sorun yaşamıyorum çok şükür
darkparadise Benimde aynı şekilde hamile kalman zor dediler hamileyim düşük riskin var dediler 3 ay hiçbir iş yapmadım 6 aylık olduğumda erken doğum riski var dediler şuan 38+2deyim pazartesi doğum olacak 😂 ya hepsi bahane gerçekten bebeğin dünyaya geleceği varsa geliyor ne sıkıntılar stresler yaşadım allahıma şükür bişey olmadı kötü düşünmeyin hiçbir zaman