Ferdaatal Merhaba anneler, ben 22 haftalık gebeyim. Siirt’te görev yapıyor doğum için memleketime Ankara’ya gelmek istiyorum. Burada ise tanıdığım doğum doktoru yok. Doğum için önerebileceğiniz doktor var mı
Merveonay Ferdaatal ben Etimesgut a life hastanesinde Alptekin Alagöz e gidiyorum canım ilk doğumumuda o yaptırdı şimdi ikinci ona gidiyorum memnunum doğum 3500 fiyatı
charlottececi Ferdaatal ailemde çok doktor var. Özele gidiyordum normalde. Doğum konusunda hic güvenmediklerini söyledi hepsi. Üniversite hastanesi, zekai tahir ya da şehir hastanesi onerdi ozellikle çocuk doktoru. Kendi adima ben de bir üniversite hastanesinde hocaya ozel hasta olarak devam etmeye karar verdim. :)
burakveannesi @“Ferdaatal”#p18702587i bende malesef şırnaktayım ailem ankarada dogumu orda yapcam obur ay gidiyorum ama kara kara düşünüyorum özeller çok pahalı ankarada büyük ihtimalle şehir hastanesinde yapcam
burakveannesi Ferdaatal benim daha belli değil ama doktor olarak sana Keçiören medikal park hastanesi bülent bey var 10 numara insan ve doktor
burakveannesi Ferdaatal agustos ayında oradaydım sordum seseryan normal dogum için 5.500 dediler ama ocakta zam gelicek denildi fiyat değişebilir dediler malesef ama ankarada zor 5 den aşşagı malesef dogum olması birde ocakta fiyatlar artıyor benimde ocak sonu dogumum fiyat yükselicegi için mecbur devlete yapıcagm