tazeannecik1 Krem süremiyorum krem sürdüğüm an kıpkırmızı oluyor yanıyor napıcam bilemedim bulaşık falan yıkıyorum yanıyor böyle birşey yaşayan var mı ??
FusunF tazeannecik1 çatlamış soguk bide sürekli suyun içindeyse nemlendirmek gerekiyor zeytinyağı varsa onu sür canım
Belacivciv tazeannecik1 Her zaman kullandığınızın dışında bi ürün kullandınız mı? Alerji yapmış olabilir
Aybike123 tazeannecik1 Şuan bende aynı durumdayım 2 elim de küçük küçük kesikler var resmen çok kötü çatladı krem sürünce de çok yaniyo.Ama bir ara iyice krem sürüp eldiven geçirip geceden sabaha kadar beklemiştim iyi geliyor arada bir de olsa yap mutlaka çok iyi geliyo
nevarneyokk tazeannecik1 Bünyeniz alerjikse benim gibi bende şöyle olmuştu . Sebzeleri sirekeli suda bekletirim kullanmadan önce elim ona gir çık bende aynı sizinki gibi olur . Eldiven kullanmaya başlayınca geçmişti
tazeannecik1 Belacivciv Yok hayır bi anda kızardı dün,bugünde üstü çatlamış hatta kanamış ufacık çatlaklar var krem süreyim dedim daha çok kızardı yıkadım nemlendirici birşey aradım belki bi fikri olan olur diye,zeytinyağ dedi hanımefendi bi deniyim
HaticeBerkayBalat3103 @tazeannecik1 doktoruna söyle canım krem verir mutlaka ilerlemesin daha fazla zeytin yağı yada hindistan cevizi yağı kullanabilirsin geçirmesede yumuşatır diye düşünüyorum ☺️
tazeannecik1 HaticeBerkayBalat3103 Zeytinyağı denicem şimdi bir arkadaş daha söyledi hindistan cevizi yağı da var bi elime onu bir elime zeytinyağ deniyim teşekkürler 😌
Belacivciv tazeannecik1 Zeytinyağı da asidik daha fazla zarar vermesin😕 Sağlık ocağındaki doktora da sorabilirsiniz krem verir daha iyi olur
tazeannecik1 nevarneyokk Evet biraz alerjik bi cildim var ama hamilelikte aşırı arttı yani şuan ellerimin üstü jilet batırmışım gibi sanki bende suyla teması biraz kesip eldiven kullanayım.. Teşekkür ederim 😌
Dil235 tazeannecik1 Bir sure sudan olabildigince uzak kalmaniz lazim. Yagli sivi sabunlar var onunla elinizi yikayin guzelce kuruladiktan sonra hemen nemlendirir. Elinize bebek gibi bakmaniz lazim bi sure
tazeannecik1 Dil235 Evet eldiven kullansam iyi olacak galiba 😕 Yağlı sıvı sabun bi bakayım canım teşekkür ederim 😌
nevarneyokk tazeannecik1 Oyy kıyamam ondandır kuzum 🥰 Biz prenses bünyeliler böyle çabuk etkileniyoruz napalım İnşallah hemen geçer ❤️
Laleozkan_09 tazeannecik1 kantaron yağın varsa o da iyi gelir. Pişik kremi de yakmaz dene istersen ❤️
tazeannecik1 Laleozkan_09 Oda var onuda deniyim bi 😌 Aslında karnım için kullandığım bio oil de var ama açık yara olunca onu sürmeye korktum🧐
tazeannecik1 nevarneyokk Gerçekten ya İnşallah bebeğim bana çekmez her şeyden alerji 🙈 Teşekkür ederim İnşallah beybi 😚♥️
pinartonguc Benim ellerimde kuru catlak catlak ustleri ozelilkle sol elim arada kaniyorda. ben doktoruma sordum cildiyeciye cik dedi bir arko krem kullan dedi. ayni sefa da iyi geliyor diyorlar ama napsam nafile geciremedim. egzama basladi bence bende devamli el yikayan birisiyim.
tazeannecik1 pinartonguc Çok el yıkamak zarar veriyor mu ya bende sürekli el yıkarım her şeyden tiksinirim çünkü parmağım bi yere değse elimi yıkarım hemen bide havlulardan mı oluyor acaba silerken falan,İnşallah geçer ya baya acıyor 😕