asliu_ Kizlar adetim 7 gun gecikti coviddim bugun karantinam bitti covid test ve beta hcg verdim beta hcgm 6427 çıktı Pazartesi doktora gidecegim 🐣🐣🐣 sanirim artik ben de hamileyim 😇💐❤️🌺 sizin beta hcgler kac çıkmıştı?
evlatkokusu0806 asliu_ bayağ çıkmış 1 buçuk aylık falan mı oluyor son adet ne zamandı hayırlı olsun bu arada
Fatma_6868 asliu_ benm ilk 87 çıkmıştı 4 gün sonra 8000 lerdeydi her 2 gün artıyor değerler benmki 1 aylıktı seninkide 1 buck aylık flndır hadi hayrlısı bkm
2prens-annesii asliu_ Benim adetime 1 gün vardı kan verdiğimde 67.4 çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar verdim 167.7 çıkmıştı 4 haftalıktı öğrendiğimde 🤗 seninki epey büyük galiba hayırlı olsun canım hamilesin 🌸 ama her ihtimale karşı 2 gün sormaya tekrar betahcg isteyecektir doktorunuz 🤗
asliu_ Yaprak- bugun covid onuncu günümdü test verdim henuz cikmadi sonucu insallah negatif cikar ve karantinamin biter
asliu_ 2prens-annesii teşekkür ederim benim de adetim bir hafta gecikti covid oldugum icin simdi ilk kez verdim beta hcg ❤️
Asiye_89 asliu_ kese vardı altı haftalık fakat bebek yoktu içinde 7 haftalık gittim hem bebek hem kalp atışı duyduk