Deletedmom_7156 Kizlar bi yardımcı olurmusunuz detarjan hakkinda yumuşatıcı kullanmalimiyim sıvımı tozmu detarjan almalıyım Hangi marka almayaliyim
Dilekcnkn Deletedmom_7156 Ben uni baby yumuşatıcı kullanıyorum deterjan olarak valla roxy dalan , dalin granül , dalin sıvı var hepsini deniyorum ama uni baby deterjan alabilirim bilmiyorum sanki bazı lekeler çıkmıyor gibi hissediyorum bilemiyorum 🤷♀️
Samyeli008 Deletedmom_7156 Ben dalan zeytinyağlı granül sabun aldım. Diğer sıvı deterjanlarda içeriği ne kadar temiz olsa da kimyasal vardır diyerek tercih etmedim. Dalan’ın kokusuna da bayıldım kızımın dolabı mis gibi kokuyor. Yumuşatıcı da almadım küçücük ciğerlerini rahatsız etmesin diye. Leke çıkarır mı bilmiyorum onu da doğunca göreceğim ama ilk yıkama için çok beğendim.
Nurklc38 nevarneyokk Bende ondan aldım var yaa kokusu bildin yeni doğan bebek kokusu yaa bayıldımm 😂😂
nevarneyokk Nurklc38 Mama bile aldım korkumdan … Sezeryanın sütü gelmez diye diye kafamın içine ettiler
Nurklc38 nevarneyokk Doktorum izin vermedi bana alma dedi hastane çantana da koydunu görmim dedi bende ne mama ne biberon hiç birşey almadım 😂🤦🏼♂️
Nurklc38 tazeannecik1 https://ty.gl/64d8zo77wg bu canım kokusu yeni doğan bebek kokusu resmen bayıldımm