nevarneyokk Green Clean markasının hem deterjanını hemde emzik ve biberon temizleyicisini aldım henüz kargoya verilmedi duruma göre iptal etme şansım var alan ve memnun kalan var mı ? Ya da siz hangi marka aldınız ?
Mervenin_Mucizesi nevarneyokk daha almadım ama alırsam Green clean alacağım. Biraz araştırdım içeriği çok temiz, bence iptal etmeyin siparinizi :)
kizannesi_1004 nevarneyokk henüz dezenfekte işlemi yapmadım ama deterjanıyla kıyafetlerini yıkadım bebeğimin memnunum içerik açısından en çok tercih edilenlerden👍 tereddütünüz olmasin iyi yapmışsınız alarak sadece kaynatma her seferinde yetmeyecek biberonları vs yıkamamızda gerekecek öyle değil mi? Ben ilk seferde de önce bi yıkayıp sonra kaynatacağım hatta
nevarneyokk metehaninannesiii Evet kaynar su düşündüm ama emzik yapısına zarar verirmiyim acaba diye düşündüm
alparslanannesii1661 nevarneyokk kiz yok kaymaz herkes oyle yapıyor ama kaynayan suya degil kaynamis suya 5 dk attim ben yine de baska biri gelirse bi soralim ben aventin kalkanlari yikadim 5 dk kaynattim hatta bisey olmadi
nevarneyokk alparslanannesii1661 Deterjanda o markayı aldım sen ne aldın kuzum bide pişik kremi Desitin diye bir markayı çok övdüler boşuna çok para vermeye gerek yok mustelaya çok güzel falan dediler onu aldım bakalım onuda sorcam kullanan varmı 😀
alparslanannesii1661 nevarneyokk deterjan dalin aldim ben ama o an elime o geçti yikamam lazimdi 33 e girmiştim pisik kremi de bepanthol aldim ben sudokrem alsammi almasammi bilemedim desitini hic duymadkm ama
Mervenin_Mucizesi nevarneyokk Ay hiç duymadım bak o markayı araştıracağım 🙈 bepantol hediye geldi pişik kremi 😀 ama ben alsaydım mustela alırdım
Mervenin_Mucizesi alparslanannesii1661 sudocrem çok iyi diyorlar pişiği şak diye önlüyormuş ama onunda içeriği çok temiz değil diye duydum yaa😔
Mervenin_Mucizesi nevarneyokk yaa bende onu takip ediyorum duymamıştım hiç bakacağım hemen teşekkür ederim 🌼