Kaderyerrr Mujde0808 yok kız nerdee 😂 duşumu aldım hazırım doğurmaya hadi bakalım bundan sonrası Allah’a emanet 😂
Kaderyerrr kubraaaaaa13 oldum oldum 😃 bizim bebişin kafası kanaldaydı benim sancım olmayınca bebek yukarı çıkmış tekrar. Doktor alttan sancı başlasın diye rahimi uyardı ama ben daha fazla beklemek istemiyorum dedim yarın sabaha da sezeryan günü verdi eğer sabaha kadar sancım olmazsa ki çok fazla yok sabah yedide sezeryan olucam nasipse 🙏
Minisi 39+2 olduk, yalancı sancı ve düzensiz kasılmam vardı geçti, gelen giden yok daha 🤷🏼♀️ yerlerini seven Kasım bebekleri bunlar 😍ama kavuşmak istiyorum artıkkk
kubraaaaaa13 Kaderyerrr Rahmi uyarması çatı muayenesi gibiydi değilmi? Yaa neden sezeryan istedin ki ? Doktor bekleyelim demedi mi ? Hadi hakkında hayırlısı olsun canım 😍
Kubra2721 Eski zamanlarda dogumu gecikenlere manda yogurdu mu yedin derlermis 🙈 yemisse tekrar yedirirlermis ki dogumu olsun 🙈 mandalarin hamileligi 10 ay suruyomus diye oyle derlermis ben yemedigime eminim ama yinede bi supheliyim bu kadar beklemenin sebebi olamaz 🤣🤣
Kaderyerrr kubraaaaaa13 doktor bekleyelim dedi ama ben bekledikçe strese giriyorum birde bebek normalde kanaldaydı sancım gelmeyince yukarı çıkmış üç haftadır gözükmeyen başı yukardaydı, aynen çatı muayenesinden bi tık daha zordu içeri ittirdi dürtmek için sanırım
kubraaaaaa13 Kaderyerrr ay kanala girince geri çıkması oluyormuymus bilmiyordum 🙄 tek bedende son gününüz yanı☺️ Sağlıkla kavuşun insallah canım 😍
Kaderyerrr kubraaaaaa13 inşallah kuzum :) valla çok olan bi olay değil bu dedi sancı gelmeyince çıkabiliyor dedi 😬
VesileOztrk Mujde0808 Kuzuum vallah cok acidi ya suni sanci en kotusu bence bilmiyorumda, isi hizlandirmak icin verdiler mecburen 🥺 Az suyum geldi sona dogru, sonra kendileri patlattilar. Cok zor gerçekten böyle olucani hic dusunmemistim ama cok güzel sonunda 🥺