VesileOztrk Kaderyerrr Acilmaya bakicam dedi kuzum ama dokunmasaydi iyidi sancim falan yoktu benim hiç ondan sonra olmaya basladi
VesileOztrk Kaderyerrr Aslinda düzenli ama hastaneye gidecek kadar çok siddetli degil hafif hafif böyle geliyor
kubraaaaaa13 VesileOztrk ilk doğumumda benide alttan muayene ettikten sonra sancılanmıştım. Doğumun yakın darısı başımıza 😂
Kaderyerrr VesileOztrk adet ağrısı gibi mi beline vuruyor mu ne yaptın merakta bırakma bizi sıklaştı mı hiç
kubraaaaaa13 Kaderyerrr yok bugünde doğuramadım yaa🥲 39+3 canım. Nstde hiç bisey çıkmadı baktı suyuda iyi çokta hareketli kilosu az geriden geliyordu onuda yakalamış sen bekle bi Cuma’ya kadar muayene etmicem dedi 😅 cuma tam 40 hafta oluyor 🤭
Kaderyerrr kubraaaaaa13 hadi yA ay beklemek çok sıkıcı bana da öyle demez inşallah 39+4 olcam bende çarşamba
kubraaaaaa13 VesileOztrk ooo hadi gözün aydın canım seninki gelmeye hazırlanmış artık gelir bence bu hafta 😍
VesileOztrk kubraaaaaa13 Aminnnnn hepimiz sag salim kurtulalim insallah🤲🏼🙈 Korkuyorum vallah ne yalan söylim 😁🙈
VesileOztrk Kaderyerrr Yok canim gece gittigimde zaten sancim yoktu hic, sonrasinda alttan bakti, sonra sabah sancilarim olmaya basladi
VesileOztrk Mujde0808 Ayy hayirlisi bakalim bilmiyorum ki 😁🙈 Haber ederiim vallah su bi kac gun icinde olursa sizde kontrollerinizden haber edin bakalim 😁
VesileOztrk Kaderyerrr Adet agrisi gibi tam olarak öyle hani lavaboya bile zor gidersin sanki biseyler dokuluyomus gibi olur ya ayni o sekil oluyor lavaboya bile gittigimde, komple kasiklarim, belim agriyor zaten surekli degil, arada giriyor cikiyor
Kaderyerrr VesileOztrk aralıklarını takip et kaç dakika da bir giriyor bak evde doğurma sonra 😂 kaç cm açılma var dedi doktor