Ipekbalyanak Zeytinlimon Minikmucizemmm bendede 4cm açılma var bir hafta oldu neredeyse be nişanım geliyor sürekli açılma 4 ye kaldı 38+6 olduk neolacak böyle bilmiyorum
Dilarass Kdrrelk bende biraz iş yaptım spor yaptım bak bi video var activating labor diye youtube a yaz çıkan ilk videoyu izle, doğumu başlatan spor hareketleriymiş dünden beri onu yapıyorum alt tarafımda baskı oluştu işe yarayacak gibi hissediyorum 🤩
Kdrrelk Dilarass teşekkür ederim ☺️😂💞 ama bu enerjiyi ev temizliğinde kullanmak en mantıklısı geliyor bana yıne de bakarım ama aklımda bulunsun ☺️💖🤷♀️
Minikmucizemmm Mujde0808 özele gidiyorum canım dedi zaten doktorum pazartesine kadar gelmezse pazartesi yatış suni sancıyla doğum olacak
VesileOztrk Kdrrelk Hahahah yok yoook onun gelesi yoksa sen ne yaparsan yap gelmez bakk 🤣 Simdide daha dogurmadin mi sen diye ararlar 🤣🤣 Yalanciii seniiii 😝😝😝
Kdrrelk VesileOztrk 😂😂😂🤭 ne kadar ayıp etti kızım bna hele Bi dogsun bak nasıl kızıyorum ona bni madara etti diye millete 😂😂😂😂🤦♀️
VesileOztrk Kaderyerrr Bak hamile olmak cok cok guzel bisey ayni beden de olmakkk herkez aman sen su isi yapma aman sen otur falan diyolarda 🤣 Artik hafiflemek istiyorum 😁
kubraaaaaa13 Kaderyerrr eve yolluyor canım özellikle normal doğumda sancının büyük kısmını evde karşılamanı öneriyorlar ki hastanede kalıp stres yapıp sezeryan isteme diye 🙃