Minikmucizemmm VesileOztrk 39+6 Kızım hiç kendini yormuyor gelmeye niyeti yok gibi ama pazartesi sabaha kadar gelmezse doktorum pzrt. Sabah yatış verdi suni sancı 🤷🏻♀️😂
VesileOztrk Dilarass 🤣🤣 Bebek ne kadar içerde durursa o kadar iyi diyolar ama artik kavusmak istiyorum kuş gibi hafiflemek istiyorum 😁
Dilarass VesileOztrk ya artık koca adam oldu gelsin durmasın yether bu kadar durduğu bacım😂 belirtiler var mı sende nişan felan geldi mi 😮💨
VesileOztrk Dilarass Ah yooook gelmedi, kiz bende hafif hafif sanci bile yok 🥺 Gelmeye hiç niyeti yok sanirim hala kipir kipir içimde sali gunu kontrole gittim kanala bile girmemis daha 🤣 Sende varmi belirti 🙈
Dilarass VesileOztrk benim 8-9 gün önce nişan gibi bişey geldi yoğun jöle gibi birkaç gün gelmeye devam etti bi de ara sıra gelen regl ağrıları var o kadar🥺 benimki de kanala girmemiş😵💫
VesileOztrk Minikmucizemmm Ayy hadi hayirlisi insallah kendliginden gelir suni sanci zor diyolar 🙈 Bizimde carsamba kontrolumuz var bakalim 🤷🏻♀️
Busraclby Minikmucizemmm canım aynıyız seninle bende gittim dün doktora banada aynısını dedi rabbim sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 ❤️
Shnern Dilarass kanala girmesi önemli değil aslında doğum sancıları basllayinca girer dedi gerçektende ilk doğumumda oğlum doğuma 20 dk kala girdi çömelip ikiniyosun zaten geliyor
Cikoo Bende 39+1 im kanalada girdi ama hiç belirti yok😢 sadece uyandığımdan beri kasık bölgemde ki kemiklerim çıkacak gibi ağrıyo
Minikmucizemmm VesileOztrk bakalım geçen pzrt 4 cm açılma vardı inşallah bir 6-7 olmuştır da çok suni sancı almadan doğururum 😂
VesileOztrk Minikmucizemmm Evet dogru hatirliyorum sanki seni 38 de de açmistim bi baslik o zaman demistin 4cm acilma var diye 😁🙈
VesileOztrk Minikmucizemmm Kiz bana hala bakilmadi alttan biliyomusun açilmam varmi yok mu hiç bi bilgim yok mesela
Ipekbalyanak Zeytinlimon Minikmucizemmm bendede 4cm açılma var bir hafta oldu neredeyse be nişanım geliyor sürekli açılma 4 ye kaldı 38+6 olduk neolacak böyle bilmiyorum
Hilaltopalll kizannesii90 bende 39+1 birde derler kız bebekler erken gelir ne gelen var ne giden bizim ki kanalla yerleşmiş ama bakalım
kizannesii90 Hilaltopalll benim doktorum kanala yerleşip yetleşmediğini söylemedi çarşamba kontrol var inşallah zahmet edip bilgi verir 😅 sağlıkla gelsinler de şimdiye kadar bekledik biraz daha bekleriz. Benim de kız bu arada 😊
Melisa_123 38+6 yim bebek kanala inmemiş ilki 41.haftanin içinde dogurmustum 3 gün ağrı çekmiştim açılma olmamıştı çok zordu 40.haftadan sonra zor oluyormuş o yüzden bu hafta doğurmak istiyorum artık ama bisi yok hala 😊😁