Sima7 Ben 32. Haftalık gebeyim ankarada yaşıyorum inşallah ocağın ilk haftası dünyaya gözlerimizi açıcaz acaba ankarada bildiğiniz yenidogan işinde iyi daha önce memnun kaldığınız sünnet doktoru var mı ilk haftada dan sünnetini yaptırmak istiyorum
ogretmen_anneee Sima7 bekleyeyim burda 😍 ama bi arkadaşım onursal Yıldız diye birine yaptırdı çok memnundu
Yagmurdgdgn13 Sima7 canım doktorlar bebeğin 40 kı çıkana kadar önermiyorlar.ben de ilk haftada hemen yaptırayım dedim doktor bekle dedi yapmadı.
Deletedmom_1 Sima7 keçiören etlikte deva tıp merkezi var Dr.ali akkaya işini hakkıyla yapan bir doktor hem tıp merkezinin sahibi hem başhekimi hemde çok uzun yıllardır sünnet yapıyor 40bini aşkın sünnet yapmış araştırabilirsiniz 🙏🏻
Sima7 Ank-16 doğru ya sünnet erecektiniz sizde erkek anne unutkanlığı aşırı derecede yaşıyorum bugünler de kusura bakmayın benimkide saçma bi soru olmuş 🤣🤣
Dilank13 İyi geceler arkadaşlar,iş yerinde arkadaşımın 2 oğlu var onun çok memnun kaldığı bir doktor vardı görümcemin oğlu olunca o da spnneti ona yaptırdı inşaAllah bizde ona yaptırmayı düşünüyoruz ismi Vedat Ali Canoğlu isterseniz bir araştırın😊
Deletedmom_1 Sima7 geçen sene 900dü bu yıl hiç bilmiyorum ama cidden çok güzel yapıyor memnun kalacaksınız 👍🏻