Hanımlar merhaba 36+6 yım bugün 😌 dün azıcık yordum kendimi salonumu süpürdüm sildim koltuklarımı süpürdüm mutfağımıda aynı şekilde detaylı temizledim. Sonra alışveriş yaptım 1 saat sürdü ve poşetler biraz ağırdı. Market uzak değil çok yakın bu arada. Alırken o kadar ağır olacağını tahmin etmemiştim ama taşırken zorlandım. Eve geldim yemek yaptım yemek ocakta kaynarken dolabımıda temizleyip eşyaları öyle yerleştirmek istedim. Komple dolabı boşalttım temizledim yerleştirdim. 😝 akşama da arkadaşım geldi oturduk biraz vs ben dinlenemedim. Eşim geç geldi 1 gibi onunla birşeyler atıştırdık sonra yattık benim kasıklarımdan hafif hafif ağrı giriyordu geçer dedim yattım 10 dkka sonra tuvalete kalktım zaten 1 haftadır devam eden akıntım geldi temizlendim yine geldi. Yatağa geçerken eşime bu gece doğuracak gibi hissediyorum duşumu falan alıp öyle mi yatsam dedim saçma sapan konusma dedi 1 saat ara ara kasık ağrım oldu sonra uyumuşum. Kasıklarımdaki o tatlı ağrıya 7.30 da uyandım. Bu saat oldu geçmedi bir de yürüdüğüm zaman vajinamda batma oluyor yürüyemiyorum kahvaltı hazırlamaya kalkamadım öyle söyliyim tuvalete gidip gidip yatıyorum tekrar. Öyle şiddetli bir ağrı değil regl olmadan birgün önce kasıklarınız ağrır ya öyle birşey.
Bu ağrı normal mi yoksa bebişin gelmesi mi yaklaştı 🤔⏱