Kubratrn 13 16.haftalarda covit aşısı olan var mı? Herhangi bir problem yaşadınız mı erken mi diye düşünüyorum 🤔
Semra12344 Kubratrn ilk dozumu 13 de oldum o hafta doktor kontrolüm vardı hatta. Bebekte bir sorum yoktu kıpır kıpırdı. İkinci dozunda 17 de olacağım pazartesi günü cnm bekleme vakalar çok arttı ol direk
Bulutveannesi Kubratrn doktorum 15.hafta dolunca önerdi.bende öyle yaptım 2.dozuda oldum sonrasında herhangi bi sorun yan etki yaşamadım
Asyaveannesi36 Kubratrn ben iki dozumu da oldum 31 haftalığım şuan covid testim pozitif sadece ağır atlatmıyorum burun tıkanıklığım var doktorum kan sulandırıcı verdi lütfen covid olanlar doktoruyla iletişime geçsin pıhtı atması olabiliyormuş
Kubratrn Esrasena doktorum olabilirsin dedi ama 16 . Hafta da öneren de var çok arada kaldım ve 16 da çalışmaya başlayabilirim
Kubratrn Semra12344 Semra12344 teşekkür ederim canım Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Buseozdemir Kubratrn vaka sayilari cok artiyor yani 3.ayinizdan sonra olabilirsiniz ben olsam hic riske atmazdim oyle de yaptim.