Eyll123 Kızlar soldan yumurtladin dedi doktorum. 19mm boyutu ve hemen değerlendir dedi. Bir yumurta tek varmış. Solamı yatmam lazim iliskiden sonra. Tutmasi için ne yapmalıyım bi de tutarsa sol olduğu için kızmı olur bebisim. Kusura bakmayin uzun oldu
Hanzademerve Eyll123 benimde sol tembel sağ baya iyi, ben her iki tarafada dönmüştüm 10 dk sağ 10 dk sol sonra ayağa kalktım normal işler devam etmiştim
annesinin_beybisi Eyll123 sağ bacağı sol bacağının üstüne atıp o şekilde yarım saat bekle ben aşılama olduğumda doktor bu sekilde yap demisti bana
Minnakkurabiyeveannesi27 Eyll123 kuzum ilişki sonrası kalçanın altına yastık al ayaklarını havaya kaldir yarım saat yat birde eşin hemen geri cekilmesin iliskiden sonra dışarı almayı önlemek amaçlı
Deletedmom4548454 Eyll123 bir an kendim yazdm sandim 🙈benimde bu hafta aynısı oldu solda 19mm yumurtan var dedi 2 gün gün asırı degerlendirdik sonra tekrar gittim catlamıs mı diye baktı çatlamıstı bakalm insallah ikimizinde tutar canım
annesinin_beybisi Eyll123 aşılama tutmadı ne yazik ki benim sağdan yumurtlamıştı tam tersi şekilde bacak bacak üstüne atmıştım
Deletedmom4548454 Eyll123 benimde sol kuzum. Gittiğimde 19mm idi bugunu degerlendir yarın bekle diger günü de degerlendir sonra gel bakalım catlamıs mı dedi gittigmde catlamıstı artık degerlendirmene gerek yok dedi
Ayse32 Eyll123 yumurtlamanın cinsiyete etkisi olmuyor canım sağdan yumurtladım kızım olacak kuzenim soldan yumurtladı erkek olacak 🤗
Eyll123 Deletedmom4548454 ben 19 mmken degerlendiremedom bir sonraki günü degerlendirdim bakalım nasip. Helaber ver bana kuzum🥰
Sivas01 Bana da Dr dedi sagda 2 yumurtan var ama ne kadar olduğunu soylemedi birde çağırmadı değerlendir dedi gonderdi
Eyll123 Bfduam canm 5.gun gittim bir yumurta var. Rahmin çok once agzi dedi. Bu ay zor dedi. Bi jafta sonra cagirdi adetin 12.gunu iken gittim. Rahim agzin kalinlasmis ve yumurta 19mm ilişki verdi