Serpiloral 23 haftaya giricez dün sabah kanamayla hastaneue geldim yatırıldım gözaltına aldılar bundan 2 hafta önce yine oldu yatırdılar işide bıraktım bebeğim iyi olsun dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏼🙏🏼 Bu durum başına gelen varmı
Hcrklk123 Serpiloral Merhaba çok üzüldüm 😔bende o haftalardayım.Dr.lar ne diyor?Kalsın yukarda birazdan yazan olur inşlh İlk gebeliğin mi ? Çokmu yordun acaba kendini?Rabbim şifa versin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin canım
gldn065807 Serpiloral benim de 20 haftamda oldu kanamam ama benim plasenta aşağıda dediler o yüzden senin sebebi neymiş geçmiş olsun bu arada
Serpiloral Hcrklk123 doktorlar 1 gün daha yatırabiliriz bundan sonra evde de bol bol istirahat edeceksin dedi
Hcrklk123 Serpiloral Dinlenin Allahın izni ile toparlarsın çünkü büyük haftalardasın birde çok vitaminli beslen çok geçmiş olsun
gldn065807 Serpiloral himm evet canım banada yatış dediler ben eve gelmek istedim sık takip olacaksın dedi bana her geldiğinde yatış yapacakmış gibi gelmen lazım dedi ogun biraz fazla yurumustun o yüzden olmuştu
Dryakbts Benimde 22+2 de olmuştu. Çok fazla değildi ama tesirgin olup gitmiştim. Plasenta aşağıdaydı benim ondan dolayı olmuş
gldn065807 Serpiloral iyiyim şükür ağrım sızım olmuyo sadece kanama oluyo sonra kesiliyo uzun surmuyo ama insan terettutte kaliyo tabiki artık 21 hafta dayız küçük değiliz insan korkuyor ikinci gebeliğim 10 yaşında oğlum var allahtan küçük değil
Dryakbts Serpiloral bugün 23+0 olduk canım. Bir daha yaşamadım çok şükür. İlaç vs de vermedi. Benim asla plasenta yukarı çıkmaz demişlerdi hafif oynamış belki ondan olabilir demişti.