Narina123 Merhaba arkadaşlar 30 haftalık hamileyim.23 cü haftamda İstanbul’da detaylı ultrasona girdim orda renkli bebeğimi gördüm. Şimdi farklı bir ildeyim eşim bebeği hiç görmedi çok merak ediyor. Tekrar detaylıya mı girmem gerekiyor yoksa normal muayenelerdede renkli görme imkanımız var mı ?
Muberenay_25 Narina123 evet canım tekrar detaylı yani renkli ultrasyon girmen gerekiyor cd resim vermediklerimi eşin ordan göre bilir
Gulbeyaz_yesilyurt Narina123 Detaylı ultrosona girdoysen bir daha giremwzsin onun haftasi var 30 haftalikta olmiyor malesef normal doktor kontrollerine goturebilirsin esini zaten artik baya net bir sekilde veriyorlar renkli gibi
Deletedmom_33 Narina123 Bizim 14.haftadan beri her muayene de kendi doktorum renkli olarak da gösteriyor düzgün pozisyon olursa resim de veriyor.
Narina123 Muberenay_25 yok vermediler 2 tane resim var ama tabi o zaman küçüktü şimdi büyüdü ister istemez merak ediyor oda :)
Narina123 Gulbeyaz_yesilyurt Bende olmuyor zannediyordum ama ınstagramda bir doktoru takip ediyorum sürekli ultrason görüntüsü paylaşıyor 30 hafta 34 hafta ve o kadar net ki
kedilianneee Aynı şey değil. Detaylı ultrasonun haftası var o haftayı geçince yapmaz doktor onda organlarına bakıyor bebeğin. Ama renkli ultrason isteyebilirsin doktorundan ben her gitmem de bakıyoruz.
ecemnas88 Doktorum bana şu son iki gidişimden beri renkli ultrason veriyor artık herşeyi belli olduğu için
Petyynut İkisi aynı şey değil. Detaylı ultrasonda zaten ölçümlere, iç organlara siyah beyaz olanla bakıyorlar renkli olarak sadece biz görelim diye açılıyor herhangi bir özelde vardır sorarsanız yardımcı olurlar o şekilde eşiniz de görebilir