nedenolmuyor01 Yenidoğan kıyafetlerini bebek ne zamana kadar giyer bebekten bebeğe farklılık gösterir ama genelde ne kadar giyebilirler
Esra-57 Benim oğlum 4 kg doğdu boyu da 53 cmdi ona rağmen 0 3leri 6 aya yakın giydi 🤭 şimdi ikinciye hamileyim doğru düzgün kıyafet almadım açıkçası ☺️
whitedream Esra-57 ay gerçekten mi bi yakınım 3.800 doğduğunu söyledi bebeğinin. 1 aylık olduğu halde 3 aylık kıyafet giyiyomuş 3 numara da bez hatta bi dahakine 4 alcaz dedi bana ilginç geldi 🤔
blueberyy00 nedenolmuyor01 demi bı an karıştırdım zannettim yanlış anlama arkadaş yeni doğan ne kadar giydiriliyor diye sormuş sende bebeğim iri dogdu ona rağmen 0-3 leri 6 aya yakın giydirdim diyince dedim acaba ben karıştırdım mi kusura bakma ondan sordum yani tecrübesiz olunca 🤭
nedenolmuyor01 blueberyy00 canım ben soruyu soranım 03 ayı 6 ay nasıl giydirdi bende bilmşyorum bende acemiyim bir tek yeni doğanla 03 ayın aynı olmadığını biliyorum ah biz tecrübesiz annelerin hali 😀😀
blueberyy00 nedenolmuyor01 yok yeni doğanı en fazla minyon ise 2 ay giymez bile dedi bana çevremdekiler 03 ayda anca giyse 3-4 . Aya kadar bence
Esra-57 Fotoğraf koymayı bilmiyorum keşke bilsem de size oğlumun resmini koyabilsem 😁 bu arada yenidoğanla 0 3ler aynı değil ama 0 3 az tutup 3 6 alabilirsiniz aralarında fazla bişey oynamıyor uzun süreli giyer hem tecrübe ile sabit bu arada ☺️☺️
-momymomy3 nedenolmuyor01 hastane çıkışı tarzında olanlar 1 aydan fazla giyilmiyor genelde ama alt üst takımlar özellikle alt eşofmanlar ayağı açık olunca daha uzun süreli giyiniliyor tabi bu çocuğun kilosu ve boyuna göre de değişir