Eslemkusun_annesi Cerenayyildiz 34.haftaya girdik kızımla bel ağrısı ve baskı çok fazla yoksa genel olarak iyi gidiyor hafta atladık a daha bir heyecan sarıyor 🥰🥰🥰
Cerenayyildiz Kafamanya oyy bakalim ne zaman gelirler 28 gün beklemezler sanmiyorum :)) cok cok cok heyecanli
Cerenayyildiz Eslemkusun_annesi benimde kiz bebis suan cok baskı var kasiklarimda yatarken dönmekte epey güç yürürken ağrı daha çok oluyo özellikle uzun süre hareketsiz kalınca ne zaman gelir cok merak ediyorum korksamda)):)
gurlerbebek Son 23 heyecan dorukta Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Eslemkusun_annesi Cerenayyildiz durumlar ayni vallahi yatakta dönmek istemiyorum o kadar acıyor resmen tutarak dönüyorum 🤦♀️🙄
Kafamanya Cerenayyildiz bende bu ayı cıkarırım en fazla onumuzde ki ayın basına kalmaz diyorum yada bu ay sonu heycanlı ve endişeli 😊
Kubra2401 Cerenayyildiz bende 37+1 deyim. Son 20 günüm ama tabi bebeğim belki daha erken gelir annesine kavuşmak ister☺️ Ama çok zorlanıyorum artık herşeyde. Yürüşler yapıyorum yürürken bile belim çok ağrıyor. Benim gibi olan var mı acaba