Halime0638 Kizlar 25 haftaligim ilk kez bugün videoya kaydederken gördüm bebegim 1 saat ara ile titriyor gibi bisey yapıyor mesela tekme atip hareket ederken bi anda boyle karnim dıştan görünür sekilde titriyor sebebi ne acaba ? Sizde de oldumu
Ozlem2904 Halime0638 ben hickirdigi icin bize titriyo gbi geldigini duymustum 20.haftdan sonra hickirmaya basliyomus cunku. Gunluk bilgilenlerme kismindada oyle yaziyodu
Deletedmom_33 Halime0638 25+2 yım bende 22 den beri kasıklarda titremesini hissediyorum bazen hareket etmeyip titriyor sade 😅
Bebiscann Halime0638 😂😂 bende de oluyordu sürekli çok korkuyordum çocuk can mı çekişiyor dedim doktora gittim doktor çişini yapıyor dedi ben şok oldum korkmayın kızlar bebek çişini yapıyor 😃🤣
Halime0638 Fenciilknurhoca bildiğin titriyor ya hani böyle hareket ederkenki hafif sallanma da değil bildiğin kas segirmesi gibi cocuk titriyor içimde anlam veremedim
Halime0638 cennetkokulum_ ne oluyor da titriyor acaba yada ne hareketi yapiyorda biz titriyor gibi hissediyoruz cok merak ediyorum boyle olup da sebebini bilen varmiiii
cennetkokulum_ Halime0638 canım hareketli bir bebek olacak o şiddetli bir hareket ettiğinde bize titreme gibi gelir bide yeri daralmaya başlıyor tabi
Halime0638 Deletedmom_33 valla ilk kez gördüm bakalım nolacaksa 😂 ama hala meraktan catliyorum acaba napiyorda titriyor boyle çocuklar dişlerini sıkarya titretir kendini gormussunuz dur illaki 😂😂😂😂 aklima direk oyle mi yapti acaba diye geldi sonra dedim sacmalama sjsjjs
Bebiscann Deletedmom_33 hayır canım hıçkırık düzenli bi şekilde bebeğin karında atması kalp atışı gibi hissedilir titreşim bebeğin çişini yapması
-Eflatun- Halime0638 telefon titremesi gibi degilmi sabki içerde telefon var bendede oluyordu uzun süredir olmuyor ama araştırmıştım biraz netten çoğu hamile de olduğunu görmüştüm fakat neden olduğuna dair bilgim yok
Halime0638 -Eflatun- iste merak uyandırıcı da o ya kimse ne yaptığını bilmiyor 😂😂 keske bebekler büyüdüğünde anne karninda ne yaptiklarini ne yaşadıklarını anlatsa mesela dese bi gün şöyle ses duydum cok korktum yada üşüdüm titredim yada ne biliyim iste sen güldüğünde aşırı sallaniyordum uyurken bazen üstüme yatiyordun sıkışıyor dum falab diye anlatsa 😂😂😂😂 ne güzel olurdu be
Halime0638 Bebiscann Aaaaa inanamıyorum ben bunu zaten biliyordum duymuştum nasil unutabildim yaaa dun geceden beri neden yapti diye çırpınıyorum 😂😂😂 Allah dedi bu kiz çok kafasını yordu şunu bilen birini gonderiyimde aydinlansin artik diye 😂😂 cok teşekkür ederim yaa suan bildigim biseyi nasil boyle unutabildim şaşırıyorum
Bebiscann Halime0638 bebeğimin gövdesi altta bacakları yukardaydı yukarı taraf titriyordu, altta kalp atışı ritminde atma hissediyordum bu hıçkırıktı ama yukarıdaki titreşim çişmiş