Evet çünkü neden güzel olmasın artık ağır bi kütlem yok😂Ağırlaşmış vücut, sağ sol dönememeler yatamamalar vs hepsi son buldu nihayetinde. E birde kavuştuk🥰 Nişanım geldi diye post açmıştım zaten orda biraz olanlardan bahsettim. Nişan gelince hemen doktora gitmemeliyim bence yaaa diye düşünenlerdendim, iyi ki gitmişim 4 cm açıklıkla acildeydim🙄Gidiniz. Bi muayene olmakta fayda var kendi hikâyemde en önemli detay bu. 3 saat kendi sancımı çektim sonunda doğum oldu. Sancı kısmı fena yalan yok olabildiğince sakin ve nefesle karşılamak lazım ama şiddeti baya fazla😖Her sancım geldiğinde ıkınma hissiyatım oluştu ve çömeldim bir yandan dilimde dualar tabii, açılmam daha hızlı ilerledi. Birde şehir hastanesine gidiyordum çatım dar mı değil mi uygun mu nasıl bilemeden kendimi çatalda bulmuştum yani. Allahtan uygunmuş neyse..Bana göre işin en zor kısmı ıkınmaktı doğru dürüst ıkındığım söylenemez. En azından ben ıkındığımı sanıyordum ebeler beğenmedi hiç😂anlık gelişen bir şey bence önceden ıkınma çalışsan nolur🙄Biraz iç dikişim fazla hala oturamıyorum 3 gün oldu, ve çatalda değil ameliyathanede dikiş atıldı sedasyon ile. Onun haricinde çok şükür..Sağlığımız iyi. Şu dependden nefret ettim hasta bezi candır bunu söylemeliyim😂Yani çok şey yazmak isterim ama teferruat bitmez..Hep 38+5de doğurmak 40 41lere kalmamak istemiştim Allah nasip etti🥰Yolculuğumuz sona erdi. Rabbim hepinizi kolaylıkla, sağlıcakla kurtarsın bebişlerinize kavuştursun.🌸