Emineslh Bi yerde gördüm ve okudum bebeğin doğum olduktan sonra kordon kanını bağış yapabiliyormuşuz hatta kendimiz için saklayabiliyormuşuz ileride kendimizde cocugumuzda yada ikinci cocukta hastalıklarda kullanmak için kanser,ilik nakli gibi durumlarda bende şunu merak ediyorum sizler duydunuz mu ve doktorunuza söylediniz mi nasıl oluyor hastanede saklama yeri varmıdır hepsinde
Yas35 Emineslh Tavsiye ederim. Ben kordon kanı saklatıcam inşallah. orkim diye bir firmayla. ücreti biraz fazla ama önemli birşey
Asli06671 Emineslh turkiyede iki hstn. Var birine bn gdyorum ceveci tipf fakultesi ankara birde hacettepede
Pelinzade Asli06671 bende Cebeci’ye gidiyorum hiç sormadım doktorunuz özel mi size ne dediler bende istiyorum ama fiyatı ne kadar bilginiz var mı
tco Asli06671 ankara disindakiler nasil bagis yapiyor biliyor musunuz? Ben adanadayim malesef burda bagis yapilmiyor. Hacettepe veya ank. Uni. Hastaheleriyle gorusmem soylendi
Baharzelik Bunu cok uzun sure sakliyamiyorsunuz enfazla 8yil saklaniyor ki Türkiye daha bu konuda cok yeni ornegin ABD de saklatiyorsun ihtiyaci olan biri senin kordon kanini kullanabiliyor ve ilerde seninde ihtiyacin oldugunda cok rahat kullaniyorsun. Türkiye de durum bu seklde gitmiyor. Ilerde gelirse tabiki guzel ama suan icin kullanacaginiz bir yakininiz vs yoksa sadece anne babanin icini rahatlatmak icin para tuzagi.
Cakil01 Belirli bi ücret karşılığında saklatabiliyorsunuz. İlk başta bi ücret ödeniyor daha sonra da her yıl aidat bedeli var. Bu maddi boyutu Kanı alan firma nereye bağlı ise orada saklanıyor ve yaklaşık en fazla 40 kg bi insana yetecek derecede güçlü bu hücreler. Yanı max 10 yaşındaki bi çocuğa yetebilecek kadar yıl saklanıyor. Anne baba dede gibi unsurlar çok düşük oranda yararlanabiliyor. Genelde çocuğun kendi için yapılan bi uygulama