Mminikmucizemmm Lütfen biri bir çözüm önersin 😥 Demir ilacım ishal yapmıştı değiştirdik şimdi kullandığım da kabız yaptı ve hemoroid ağrısından oturtamıyorum yürüyemiyorum tuvalete çıkamıyorum evde çözüm önerisi olan var mı bu ağrıyı geçirmek için
Dilekcnkn Mminikmucizemmm Bol su iç kabız olmamaya çalış birde doktoruna söyle sana ilaç yazar ben doğum yapınca olan iyice beter olmuştu fitil ve krem yazdı doktorum çok şükür geçti , gebelikte de kullanılıyor ama önce doktoruna söyle .
Kelebekkannesi Mminikmucizemmm bu akşam bende saatlerce ağladım hem kabız hem basürden. Şurup var Duphalac onu aldırdım eşime meyve suyuna katıp içtim ve af edersin az önce uyandım bır rahatladım ki anlatamam pra olsa kurban alıp kesecem o derece sevındım mutlu oldum . Rabbım düşmanıma vermesın bu basür denen illeti hele ki kabız olunca ınsanı delı edıyor . Bu şurupu alabılıyrosan tabı doktora danışarak al
Seherce Mminikmucizemmm pamuğa kantaron yağı veya aloe vera sürüp devamlı koyarsan iyi geliyor sürekli nemli tuttuğu için bende aloe vera baya işe yaramıştı. Birde İnternet üzerinden hiç bir şey yoksa zeytinyağı koyabilirsiniz diye okumuştum nemli oldukça ağrı azalıyor.
Beno Mminikmucizemmm saf kantoron yağı al canım her tuvaletten sonra güzelce ılık su ile temizliğini yap sonra yağı sur çok iyi gelir emin ol yıllardır bende ayni sorunu yaşıyorum
Gamzeee__ Mminikmucizemmm gecenlerde bendede oldu rezil bi agrisi var tavsiye üzerine kantoron yağı kullandim gecti dene faydasını görürsün insaAllah geçmiş olsun 💐