ardengunes Kızlar allaha şükür bebeğim çok hareketli onun için sukrediyorum hiç durmuyo gece gündüz uyumuyo mu ne fakat şu iki gündür hareketleri kasiklara gelince tekmeleri canımı yakiyo onunla birlikte ara ara afedersiniz gaz olusuyo yani bu haftalarda bu can yakma normal mi acaba erken değil mi
Onurunannesi ardengunes 26 hafta olduk ve inanmazsın sanki rahmine öyle bi tekme atiyoki tuvaletimi lacircam sanıyorum 24tede bu boyleydi bazi anneler bizim gibi cok hissedermiş bazilari az ben zayif oldugimdan cok hissedenlerdenim😁
1prensesannesi ardengunes aynı canım normal bende 24+5 teyim tek yerden vurmuyor eli ayağı aynı anda oynuyor😂 sağ sol aynı anda hareketlerini hissediyorum benim bazen kasiklarima yakın vurduğunda abi idarara sıkışıyorum o kadar
ardengunes Onurunannesi yaa maşallah subhanallah ya çok şükür bizde 25 olucaz valla aynen dediğin gibi oluyo tuvalette bile rahat yok :) ağrı yapınca korkuyorum ben işte
ardengunes 1prensesannesi Masllah canım benim aman normal olsun ya ☺ valla insan tedirgin oluyo gerçekten her tarafiyla çarpıyor sanırım 😊
Onurunannesi ardengunes annelik ıste fazla oynasa ayy niye çok attı az atsa ay bugün atmadı 😁😂 Rabbim ınsallah kucagimiza sagliklica almayı nasip etsin bi an önce 💛💙
1prensesannesi ardengunes evet canım normal şeyler takmamaya çalış gün içinde sen çok yorulirsan çocuğunda yoruluyor hareketlerini az hissedersin dinlenince tabi yine başlıyorlar 4 koldan vurmaya😂😂
ardengunes Onurunannesi kesinlikle öyle yaa😊 aminnn canım nerde varsa inşallah sağlıkla gelsinler 🙏🙏🙏