DuaElf Bunu duyan çocuğuna uygulayan var mı? Kızıma yapıyorum iki gündür öksürük için ama yaparken beni tıkıyo hamilelikte zararlı mı internette hamileler kullanmasın diyo ama açıklaması yok ne gibi zararı var acaba
UmutsuzPolyanna DuaElf duydum tam oğluma denemek için alıyım diyordum bıktık takır takır ağzını yüzünü gerip yapmak lazım o zaman 🧐
DuaElf UmutsuzPolyanna bende internetten gördüm çok faydalıymış öksürüğe kuzenimde kullanmış önerdi. Çok feci bir kokusu ve dumanı var bütün evi sarıyo. Ama internette evde tütsü gibi gezdirin flanda diyo. Anlamadım bu kadar faydalı bişey neden hamilelikte kullanmayın deniyo. Sadece bi yazıda gördüm onda da açıklama yok
UmutsuzPolyanna DuaElf en doğrusu tavaya pamuk kapatmak evde gezdirin gezdirince faydası kalmaz bence
DuaElf Minekorkmaz yaptığınızda sizde de öksürük sıklaşıyor mu? Ben kızıma yaptığımda öksürüğü artıyo balgam attırabilmek için sanırım. Yani öyle olduğunu düşünüyoruz
Mugomugo DuaElf hiç duymadım.. nedir nerden tedarik edilir ne işe yarar bı açıklayın kizlar merak ettim
Hikari Bana annem yapardı yıllarca öksürük sıkıntısı çektim küçüklüğümden beri ve rahatlatan tek şey oydu onun buharını pamuğa tutup sırtıma ve göğsüme koyuyordu kaç gece onun sayesinde uyuyabildim anca
DuaElf Hikari bende kızıma uyguladım ama sanki öksürüğü daha arttı. Sanırım ciğerlerini temizleyebilmek için öksürüp yaptı balgam attırıyo
Minekorkmaz DuaElf yok olmuyor kalın bşr pamukla cıkan dumanı kapatmanı gerekiyor o cıkan duman pamuga sinmesi lazım sonrada cocugunuzun göğsüne koymanz lazım