Kadereymn Kerem_mom bi öneriyle sabun denedim, hayret ettim leke çıkarıcı gücüne. Lekeli olan yeri sabun sür ovala geceden sabah da makinayı çalıştır geçiyo. Yani benim geçti hep öyle yaptığımda
Fatos000 Kerem_mom merhabalar ben biobellindanın 3x diye bir deterjsnını kullanıyorum mükemmel bir ürün bütün lekeleri çıkarıyor size bir örnek vereyim oğlumun gömleğinde bir leke vardı gömlekte takımın gömleğiydi ne yaptıysam leke çıkmadı beyaz olduğu için 90 derecede bile çıkmadı en son ben gömleği biobellindanın 3x deterjanı ile yıkadım daha doğrusu suya bastım 3 saat bekliyor sonrası bembeyaz ve lekesiz bir gömlek. ayrıca renklilerdede güvenle kullanabilirsiniz çamaşır suyu gibi renklilerde ağartma da yapmaz perdeleride bembeyaz yapıyor mükemmel bir üründür müşterilerimden çok memnun. Lütfen yanlış anlamayın 🙈 ben sattığım için demiyorum muhakkak bir yerden bulup deneyin ürünü Pişman olmuyacaksınız sadece nacizane tavsiyem
Mimiemine https://m.trendyol.com/vanish/kosla-on-islem-icin-leke-cikarici-jel-200-ml-p-4447231?gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x%3Afmcg_y%3Afmcg_z%3Aev-bakim-ve-temizlik_t%3Apla_performance_max_test&gbraid=0AAAAADugRnH3Fq3egfZTM7IOdbnEwnOm0&gclid=EAIaIQobChMIy4yC2qDh8wIVF-qyCh1EuwN7EAQYCiABEgIyHPD_BwE
Mimiemine Vallahi bi çok lekeyi çok iyi çıkarıyor alın deneyin derim çok geçmeden. Lekenin olduğu yeri ıslatın bunu uygulayıp başlığıyla ovalayın ,atın makinaya direk , benim asla çıkmaz dediğim bi sürü lekeyi çıkardı