AysenurDogruol Merhaba kızlar ikinci gebeliğim ikili taramam orta riskli çıktı dr detaylı ultrason için iyi bir perinatoloji doktoruna gitmem gerektiğini söyledi ama isim vermedi izmirde kimi önerirsiniz gerçekten alanında başarılı
Candan_35 AysenurDogruol Benim riskli gebelik oldugu icin bastan beri ayni doktora gidiyorum perinotoliji doktoru alsancakta yakup erata var tavsiye ederim canim pisman olmazsin.
AysenurDogruol Pirayeada dün gece araştırırken doktorlar takviminde gördüm aslında çok iyi yorumları vardı ayrıntılı ultrason fiyatını biliyor musunuz
Pirayeada AysenurDogruol nakit 650 kredi 750 biz nakit verdik..çok ilgili her şeyine iyice baktı 2 saat sürdü dönmedi bebek uğraştırdı bizi 😊
Hhfff AysenurDogruol kadın doğum uzmanı normalde ama perinatoloji uzmanlığı belgesi de var 35 dakika anlattığı gösterdi memnun kaldım
AysenurDogruol Pirayeada 650 normal maalesef ben ilk gebeliğimde Sabahattin Altunyurt a gitmiştim 500 lira vermiştim 3 sene önce gönül daha uygun olsa keşke diyor ama yapacak bişi yok
Pirayeada AysenurDogruol bende geçen sene 400 vermiştim normal geldi bize de yeter ki sağlıkla gelsinler önemli değil doktorun iyi olmasi çok önemli 2 saat bebek dönmedi kalbini görmek için doktor 2 saat baktı görmeden olmax dedi
Hhfff AysenurDogruol 22. Haftada gittim böyle ayrıntılı ultrason da gelirken yanımızda ikili test sonucu getirmeniz gerekirdi dedi bizim haberimiz yoktu ama istiyor