aybkaslan Mervexxx Resmen kendimi okudum yiyorum içiyorum yatıyorum getir bizim eve çalışıyo yemekler makarna hazır mantıya döndü 🤦🏼♀️😄
Semaca Beyza97 35+6 şuan benim ve bazen tamm doğuracam sanırım diyorum kasılma ve beşe vuran sancıdan.
HavvaGuzey Mervexxx aynı ben tıpkı ben bide 2 yaşında bir oğlum var onunla da ilgilenmem gerek günlük dışarı çıkartırdım onu bir haftadır çıkaramıyorum bacaklarımın ağrısı ve baskı çok fazla
karauzumannesi Ouzc benmde gercekten 2 gündür ne sola ne sağa hiç bir şekilde yatamıyorm heryanım agrıyo cuma gnü kontrolum var bakalm neler olucak
Kahverengi Byznr281115 karnımda kasılmalar vardı taş gibi olmuştu canımı yakıyordu onun dışında başka hiç bir belirtim yoktu hastaneye gittim acilma başlamış benim oğlan dönmediği için acil sezeryana alındım gece
Hat90 Mervexxx bende bıktım canım ayakta duramıyorum bizde dışarıdan söylüyoruz yemek yapmak için sabit durunca belim ağrıyor karnım sertleşiyor doğsun eşime vereceğim hep ben çekşgorum biraz o baksın cidden çok zor hamilelik