Zeynepyilmazer Merhaba herkese ogluma isim ariyoruz ama cok yeni isimleri sevmiyorum toprak camur ay gunes ayaz vs gibi
_ipekkkkk Zeynepyilmazer Tabi bu çok önemli dikkat etmek lazım insan kendinde layığıyla yapabilmeyi görüyorsa yapar zaten Elhamdülillah benim çevremdeki herkes ağzı dualı eşim hafız kayınvalidem ve kayınpederim hocalar Öyle kızınca ağzından kötü söz cikicak kimseler yok şükür sinirlenince çıkan söz çok önemli Rabbim layıkıyla emanetine gözümüz gibi bakmayı nasip etsin ,🤲🌸👣
Zeynepyilmazer _ipekkkkk tabiki ama insan ogluyuz ne olur ne olmaz diye korktum sabaha kasar uyuyamadim 😄
Zeynepyilmazer Merhaba10 karanda yeni isimlerden yani yeni duyulan fahriye evcen koymasa varligindan gaberim yoktu 😃
erdem_agah Zeynepyilmazer ilk oglum Erdem di ikinci oğlan olursa Agah olacak. İkisine de bakabilirsiniz anlamlari güçlü.
2erkekannesiii Buğra Bora Miraç Meriç Talha Tibet Mete Mert Ediz Alihan Cihangir Kağan Yekta Arel Arın
_ipekkkkk Zeynepyilmazer Öyle canım insan oğluyuz rabbim şaşırtmasın 🤲🌸 Sağlıcakla gelsin bütün kuzucuklar 🤲🌸 💙Hasan Hüseyin 💙Selim 💙Enes 💙Yusuf Çok güzel isimler fikir olsun sanada canım 🍂
Zeynepyilmazer _ipekkkkk aminn yusuf dusunuyorduk bi ara ama hep bi kararsizlik oluyo hic birinden tam emin degilim
Melisagncm Zeynepyilmazer bende oğluma Ömer can ismini koyacağım. Yağız, Ömer,Burak,mert,yiğit,Ali bu tarz isimlerde çok güzel ☺️ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
_ipekkkkk Zeynepyilmazer Son anda karar verilir Elbet iyi düşünmek lazım 🤲🍂 Sağlıcakla gelsin bütün kuzucuklar canm🤲