40+1 ne zaman gelcek derken benim.dogum günümde 11, Kasım bebeqim dogacakmis meğer tesadüf bak .sabah 6da lovabada oturmamla lop diye birşey düştü tıkaç olduğunu anladım akıntı lop diye düşmez sildi. Kan geldi. Nişanım ve heyecan bastı.namaz kıldı. Yasin okudum inşikak okudum sancımi bekledim. Ama yok sıcak duş ve belime sıcak su torbası koydum sancım yok. Öğlene kadar bekledim eşim Hadi gidek yeter dedi onun zoruyla gittim yoksa gitmek isdemiyordum sancı gelir diye bekliyom. Minibüsle gittik meger 6 cm acikligim varmış. Ben şok oldum suni ile desteklediler. Suni kötüydü plates topu hareketleri yaptim comeldim fln hep zikir çektim sümmessebileyesserah abesesuresi20 ayet meali:sonra ona yolu kolaylaştırdi
Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayır duası anlamı: rabbim kolaylaştır zorlastirma rabbim hayirla sonuçlandir. Ve 4 cm suni ile açıldı. Zorladı 5 saate doğurdum. İlk dogumuma göre hastaneye geldiğimde acilman çok hızlı olmuş dediler. Sancın gelince ikin diyorlar sancı hisetmiyorum. Nasıl anlicam beni. Sancım yoktu ıkınma anında kafama göre ikindim vala ve nefesi kesiliyo insanın çok güçlü ikinmak gerek. karnima bastılar. Kesi atıldı 3.700kilo doğdu oğlum. Doğunca karnıma koydular dedim bu benimmi inanamadim. Şuan beşikte uyuyo Allah herkese kolay doğum nasıp etsin ama zor Allah yardım etsin