2405Sm Hgmom1 canım olabilir aynı şey değil ama şu dış devletlerden gelen hızlı testle bi tanıdığım yapmıştı Coronado testi onda 15dakika sonra geçersiz yazıyordu ama 1saat sonra çift çizgi çıktı onlar yalan diye inanmadı iki gün sonra corona ydı
Yasemincee İlk 5 dakika doğru sonuç diye biliyorum. Üzerinden saatler geçtiyse tekrar yapın. Test doğru sonuç vermez o şekil 🌼
songulshn Hgmom1 ben canım akşam yaptım yarın sabah baktım yeri pembelesmis gittim kan verdim 8 ile öğrendim
_almirasmom songulshn benım 21 beta hcg artmısta olabılır yarın tekrar baktırcam kac gunluk oluyo tahmını kese nezaman görürüz:(
songulshn _almirasmom benim canım işte reglden 4 gün önceydi 8 çıktığında keseyide 8 gün sonra gördüm 1300 felandi değerim 3 mm di değerim
mom8327 Hgmom1 var arkadaşımın öyle oldu ayrıca benim de çok silikti kanda öğrendim eve geldim daha belirgin olmustu. Yanılma payı olabilir ama bazen hcg çok düşük olunca da olabiliyor kan verin
songulshn Bfduam erkendi ama çok düşük değerle öğrenmiştim canım bu seferse içim rahat etmiyordu düşük değer diye ama çok şükür devamı sağlıklı artti şimdi doktora gidiyorum bebisi görmek için senin kaç gün geçti canım
Bfduam songulshn Yok benim şüpheli bi durumum canım, henüz bitti adetim. hayırlı olsun yavrunuz şimdiden:) İnsan sabr edemiyor di mi adetini beklemeye.