Beyzanur_krcn1 Ben daha yeni hamileyim doktora gittim kesen daha oluşmamış kan değeri istedi doktorum yaptırdım 278 çıktı 2 gün sonra yaptır dedi ve kan verdim bu sefer 320 çıktı yeni olduğu için mi bu kadar düşük böyle olan var mı acaba 😔
Serpil-Harun21 Beyzanur_krcn1 her iki günde bir artış gösteriyor zaten çok küçük diye kese görünmemiştir birlere daha verirsin canım kan yine yükselmiş de büyük ihtimal hamilesindir
MaBelle Beyzanur_krcn1 artışınız iyi görünmüyor malesef, 2 günde en az 2 katı artması istenir. Tekrar kan verin, inşallah toparlar.🙏🏻 Doktorunuz birşey demedi mi yükselişle ilgili?
Msl_ege Beyzanur_krcn1 moral bozmak istemiyorum ama çok az artmış umarım toparlar . 2 gün sonra tekrarlayın kanı bakalım o zaman belli olur gidişat . makinelerde bi garip artık devlette verdiğim kan sonucuna göre hamile değildim ben mesela . 9 saat sonra başka bi yerde verdiğim testte hamileydim . sonuç olarak 11 haftalık hamileyim şuan . hiçbişeye güven kalmadı . 2 gün sonra tekrarlayın o zaman belli olur herşey demem o ki şimdiden canınızı sıkmayın
Asli0611 Beyzanur_krcn1 aynı durumdayız canım. Salı günü 6+2 de ilk muayenem vardı kesesi bile görünmedi kandan takip istedi doktorum 311 cıktı perşembe günü 423 cıktı yarın tekrarlayacağız inşallah güzel sonuçlar alırız😔
Sekerhamuru09 Beyzanur_krcn1 korkma canım Allahın izniyle güzel ilerler inşallah sabret sadece bende 39la öğrenmiştim tabi o zamanlar geçmek bilmiyodu🙂 çok şükür şimdi 37 haftalık olduk🙏🐣
1dilaraca Beyzanur_krcn1 korma icini ferah tutmaya calis yiycek ekmegi varsa gelir bebis benimde sağlık ocaginda kan degerim 36 çıkmıştı bidaha kan vermedim 6 haftalikta keseyi gördüm 8 haftalikta kalp atisini duydum simdi 10+2 haftalık bebisim
Beyzanur_krcn1 Sekerhamuru09 saol Allah razı olsun canım 🤲sende sağ salim kucağına al inşallah bebeğini 🤲
MaBelle Beyzanur_krcn1 takip etmeniz lazım evet, artış az gelmiş demekki doktorunuza da. Ben size moral olsun diye öylesine birşeyler yazmak istemiyorum. İnanın artış miktarı çok önemli.. İnşallah hayırlı haberler gelir 🙏🏻
Beyzanur_krcn1 1dilaraca saol canım Allah razı olsun,sağ salim kucagina al inşallah bebeğini 🤲 inşallah benimde öyle olur 🤲
Beyzanur_krcn1 Asli0611 bende yarın gidip vericem benimde değerim çok az artıyo çok istemiştik ama Rabbimden yine de umut kesilmez inşallah güzel haber alırız 🤲🤲