esmer3 Kızlar 24+4 haftalık hamileyim, dün idrara çıktıktan sonra sifonu çektim klozete hiç bakmadan tam tuvaletten çıkacakken böyle beyaz renkli biraz pembemsi pıhtı gibi bi şey gördüm sifondan geri geldi sandım umursamadım az önce yine aynı şekilde bu sefer biraz daha büyük pembesi beyaz pıhtı gibi bi şey gördüm ama hiçbir şeye benzetemedim çok tedirginim şu an eşim korkulacak bi şey yoktur deyip duruyor 🤦🏻♀️
alparslanannesii1661 esmer3 haftaniz var internete guvenmeyin zaten neden doktorunuza görünmüyorsunuz esiniz de nerden biliyor
Deletedmom_33 esmer3 Bende 25+1′im ama bende sade idrar sonrası minik beyaz parça geliyor ki oda idrar da enfeksiyon çıktı yüksek diye testi yeniledik. Ama pembelik varsa bir görünün acile ne olur ne olmaz içiniz rahat eder en azından. İnternette en kötüsü yazıyor genelde nişan vs yazabilir
Kubratrn esmer3 progestan fitil kullanıyorsanız onun parçası olabilir bende de geliyor ama pembe kan varsa riske atmayın derim hem içiniz de rahat eder sadece enfeksiyon da olabilir
Asiyes Tedirgin olmayın , ama nişanınız gelmiş olabilir yani bebek hareketleri vs nasıl ? Bence bir acile görünmelisiniz veya doktorunuza bilgi verin , veya pembe kırmızı akıntılar tehlikeli olabiliyor bi kontrol ettirseniz daha iyi olır
esmer3 Asiyes en son iki saat önce falan hareket ediyordu ama benden olduğuna da emin olamıyorum klozetten mi geldi acaba diyorum
esmer3 alparslanannesii1661 nişan olacağı hiç aklıma gelmedi benim ben de korktum bi gitmeye çalışıcsm